Tentang dini..

Assalamualaikum..

Let me introduce myself. My name is Dini Nurhadyani. You can call me ‘dini’. I was born in Bandung, on Tuesday, October 25th 1988, at 06.00 am. Now, I live in Bandung with my Dad, my Mom, and my Sister. I’m the eldest and I wanna be a good sister for my sister of course. Like the other people, I wanna make my parents proud of having me, I wanna make them happy.πŸ™‚

Since I was child, I love playing piano. My parents always support me to be the pianist in every school event. I don’t know. I never join the music school, but my fingers just dance on the piano key and the music played. Although my performances aren’t good as a professional players, I’m so grateful for this talent. Thank You, Allah..πŸ™‚

In addition, I like singing. So, I joined vocal group in my school. Until now, when I’m studying, washing plates, ironing clothes, brooming, and cleaning away my house, I always singing. By singing, I can enjoy my activity and it gives me more spirit. But, I have to remember that I may never forget to reading Alquran and its translation in everyday.

I don’t like cockroach so much! Uuuuuugh… My body always feel suddenly frightened when I look that insect. Can beat them is a good achievement for me. Hahahaa…πŸ˜€

I wanna be a great teacher of Mathematics, continue my college, be a good wife for my husband, and be a good mom for my childs. I hope I can make my dreams come true and I will do my best for my brighter future. Amin..

This blog was made by my friend (Thank’s, bro!). I will use this blog as well as I can. Hwaiting..!! \(^o^)/

The past is dead. The future is imaginary. Happiness can only be in the eternal now moment. So, do what you can do, now!!

(=^_^=)-Dn-

50 thoughts on “Tentang dini..

  1. hehe bu dini, ini kali pertama saya berkunjung, dan ngintip dini yg sebenernya.
    Jangan lupa kunjungan baliknyaπŸ˜€

    • Bener banget, des. Website pribadi kita emang bisa menggambarkan kita yang sebenernya.
      Ok, insyaAllah dini berkunjung ke web-mu.
      Sering-sering mampir dan share, ya!!πŸ˜€

    • Waah,, saya juga masih belajar, ko. Hehe..
      Tapi, kalo untuk tips and trick sih mungkin saya bisa berbagi sedikit.πŸ™‚
      Bersadarkan pengalaman, saya belajar bahasa inggris dengan cara-cara berikut ini:
      1. Mengikuti les bahasa Inggris (waktu SD)
      2. Mengikuti pelajaran bahasa Inggris di sekolah dan perguruan tinggi.
      3. Mencari arti dari lagu yang liriknya berbahasa Inggris.
      4. Menonton film berbahasa Inggris yang subtitle-nya bahasa Indonesia atau film berbahasa asing lain yang subtitle-nya bahasa Inggris.
      5. Berbicara/mengobrol dengan native speaker, baik face to face maupun melalui dunia maya.
      6. So’-so’-an berbahasa Inggris dengan teman ketika mengobrol (hehe..)
      7. Menulis sesuatu dalam bahasa Inggris.
      Maaf, ini cuma berdasarkan pengalaman pribadi. Setiap orang punya caranya sendiri-sendiri. Tapi, kalau dari beberapa tips and trick yang telah disebutkan tadi ada yang menarik, silakan dicoba.πŸ™‚
      Ayo, kita belajar sama-sama.
      Good luck, ya!πŸ˜€

    • Salam kenal juga, Galuh Lintang yang “misteriuuuuusss…” Hihi,, Saya udah baca profilmu. Saya kira laki-laki, ternyata perempuan,, Nama sebenarnya juga ga tau siapa,, taun lahirnya bener atau rekayasa juga, tuh?? Huaaa.. saya jadi bingung mau panggil apa.πŸ˜€

  2. halo nama saya Nelza tapi aslinya Meliza Oktarini artinya singkatan dari MELahirkan putrI dari Zubayni dan Ana Oktober diNi haRi (dari ortu begitu). hehehhe. ternyata kelahhiran kita sama yah tgl 25 Oktober. kalo saya jam 5.37 hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s